9 Kasım 2010 Salı

What are you waiting for???

Aramak için aranmayı beklemiyorum.Makyaj yapmak için sivilcemin geçmesini beklemiyorum. En sevdiğim şarkının bitmesini beklemiyorum. Uykumun gelmesini beklemiyorum. Gezmek için param olmasını beklemiyorum. Diğerini okumak için bu kitabın bitmesini beklemiyorum. Dışarı çıkmak için hazır olmayı beklemiyorum. Aramak için bir sebep beklemiyorum. Partilemek için haftasonunu beklemiyorum. İçimi dökmek için doğru zamanı beklemiyorum. öpüşmek için yalnız kalmayı beklemiyorum. Giyinmek için modayı beklemiyorum. Bronzlaşmak için kışı beklemiyorum. İçki içmek için antibiyotiğin bitmesini beklemiyorum. Evi temizlemek için kadının gelmesini beklemiyorum. Dişimi fırçalamak için yemek yemeyi beklemiyorum. Beraber olmak için evlenmeyi beklemiyorum. Kazanmak için kaybetmeyi beklemiyorum. Şükretmek için iyi bir şey olmasını beklemiyorum. Kendimden çok fazla şey beklemiyorum. Mutlu olmak için büyük bir şey beklemiyorum... Beklediğim tek bir şey var...

10 yorum:

Adsız dedi ki...

Nedir?

Begüm Ahu Ağlaç dedi ki...

zamanını bekliyorum...

Adsız dedi ki...

neyin zamanını?

toothfairy dedi ki...

madem en ufak bir tahminin bile yok adsız..ne yapmaya çalışıyorsun buncaaaaa zamandır asıl soru işareti bu sorunun arkasına gelmeli bence..

Adsız dedi ki...

:)

Sevgili toothfairy.

Buncaaaaaaa zamandır burada bir şeyler yaptığımı bildiğine göre, bunu blog sahibine kaç kez açıkladığımı da biliyor olman gerekir.

Dolayısıyla "soru işareti gerektiren", merak edilecek bir hususta kalmamış olur.

Sorum bakidir.

"neyin zamanını?"

indigo days dedi ki...

sence adsız olman bile büyük bir soru işareti değil mi? kim olduğun belli değilken herşey ortada açıkmış gibi davranıyorsun?

indigo days dedi ki...

sence adsız olman bile büyük bir soru işareti değil mi? kim olduğun belli değilken herşey ortada açıkmış gibi davranıyorsun?

Adsız dedi ki...

Ne bu?

Aşk-Kakan'ı koruma derneği mi?

Ya da Aşk-kakan'dan bölünmüş kişilikler mi konuşuyor?

Her neyse? İçinde bulunduğumuz bu ortamın adının "INTERNET" olduğunu bilmiyenler varsa kendilerine "internet nedir?" üzerine bir kaç kısa ve basit makale önerebilirim.

Begüm. Bunun senin kontrolünün dışında olmadığını düşünüyorum ve şu anda gördüğüm buradaki "adsız" varlığımdan "rahatsızlık" duyduğun.

Bu blogundaki son yazımdı. Tüm paylaşımların için teşekkür ederim.

Saygı ve Sevgilerimle.

toothfairy dedi ki...

bu kadar kolay olmasına üzüldüm adsız..iki tane arkadaşı BEGÜM(???) e destek çıktığı için ayrıldığına göre ben çok net olarak senin bir kadın olduğunu düşünüyorum...ve bu noktadan baktığımda da sanırım başka birsürü şeyi de algılayabiliyorum...o kadar paranoyak olabilirim ki inan bana tahminlerimi duymak bile istemezsin...ama yazarımıza daha çok yazı yazdırdığın için bence hala kalman faydalı olabilirdi..yazık

Begüm Ahu Ağlaç dedi ki...

sevgili "adsız", bunca zamandır anlamadığın bir tek şey oldu, o da "adsız hiçbirşeyin, yani kimliksiz hiçbirşeyin ya da kimsenin uzun süre sevilemeyeceği"... Burada internet nedir tartışmıyoruz, sınırlarını sorgulamıyoruz, senin bu konudaki bilgi ve yeteneğini ise hiç düşünmüyoruz... Burada olup biten, birbirine güvenen ve birbirlerinin yaptıkları işlerle ilgilenen insanların paylaşımı.
Bunca zamandır burada çok önemli işler yapmış olduğunu düşünüyorsun belki ama bana "Ahu" diye hitap edeceğini bile öğrenememişsin!!!
Ya da belki bu internet dünyasının cilvesidir... Benim bir tek soruma bile DÜRÜSTÇE cevap vermemiş biri olarak, burada ne zamanı, ne de arkadaşlarımı sorgulama pozisyonunda değilsin... Aşk-Kakan'ın bölünmüş kişilikleri olduğunu düşünmen bile senin dünyanın parçalı bulutlu ortamından kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Ve EVET buradaki kimliksiz varlığın ve yorumların beni artık rahatsız ediyor...Adını söylemekten aciz insanların bana burada ahkam kesmesinden de bir o kadar rahatsızım... Sana da sevgiler ve saygılar