2 Haziran 2012 Cumartesi

Katkı Maddeli Düşünceler

Aklıma esiyor da yüreğime değmiyor bazen. Aklına gelen yüreğine değmiyorsa doğal olabilir mi hiç? Katkı maddesiyle ömrü uzatılmış süt misali bendeki bu hisler. Serin yerde muhafaza ettim mi götürüyor beni uzun süre. Ne kandırış ama. Çocuğa söylesen hınzırca güler, topun peşinden koşmaya devam eder.
Yaşın rakamsal değeri büyüdü mü, kandırma meyli artıyor zahir gönlü.

İnsan gönülden yapmalı her ne yapacaksa. Doğallığına kimya değdi mi bir kere iflah olmuyor yaşam. İçinde büyüyen arzuları, taze barbunlar gibi tepsiye yatırmadığında hakkıyla beslenir mi bünye. Keyif şahlanır mı damarlarında? Dondurulmuş gıda ile de beslenirsin tabii ama faydası var mı sana ya da bana?

İşin vitamini tazeliğinde. İçine attığın her şey çürüyüp, kokacak ve tat vermeyecek ilk günkü gibi. Ama gel gör ki olmuyor istediği gibi insanın hiç bir şey; aklına düşüyor, zamana denk düşmüyor. Zamanı geliyor,  ruhuna uymuyor. Kalbin istiyor, karşı tarafın dolmuyor....

Açız açıktayız arkadaş. Nasıl besleyelim kendimizi bilemedik bir türlü...


3 yorum:

fatih dedi ki...

hiç birşey de doğallık kalmadı ne yaşamda ne insanlıkta

Adsız dedi ki...

Değerli site yöneticisi sitenizdeki makaleleri sürekli okuyor ve takip ediyorum yazılarınızı çok özgün buluyorum. Özel baser akşam lisesi firması olarak başarılar dilerim.

Begüm Ahu Ağlaç dedi ki...

Çok teşekkürler. Ne kadar mutlu ettiniz beni yorumlarınızla. Umarım devam edersiniz takip etmeye. Ben başka türlüsünü bilmiyorum yazmanın. Ne yaşarsak beraber yaşıyoruz şu küçük miskette:) Sevgiler