25 Şubat 2009 Çarşamba

cesarete ceza

Cesaretin cinsellikle bedenlenmesine izin vermek mutluluk getirir mi ya da sizi daha mı cesur biri yapar? Cinsel uzuvlar aslen bir çocuk yapma enstrümanı olarak hesaplandıysa, aşırı hızdan ceza yemek mümkün olabilir. Hatta çocuk hala ortada yoksa ceza ikiye katlar.
İlişkilerin yeniden düzenlenmesi için ikiz kuleleri patlatıp yeniden inşaa etmek gerekiyordur belki de. Bugünün ilişki anlayışı çul çaput üzerine çıkarak birbirine taş toprak atmak olarak düşünülürse, kırmızı başlıklı kız kurt ile yaşadığı yatak ilişkisi için dua etmelidir Tanrıya ve yaşadıklarına... Kafası karışık olanlara bir doz uyku hapı ve dolunayda dinlenme tavsiye ediyorum.

2 yorum:

Cosmo dedi ki...

tarlanın iyisi suya yakın, daha iyisi eve yakın.
ekilen tarla yeterince sulanırsa daha fazla ürün verir. şayet tarla suya yakınsa hem kolay, hem de çok sulanma imkânı doğar. bu durum da tarlayı değerli kılar. bu tarla bir de eve yakınsa daha da kıymetli olur. çünkü bir yandan tarlaya olan ulaşım, bir yandan tarlanın bakımı, bir yandan da tarlanın korunması kolaylaşmış olur.

tarlada izi olmayanın, harmanda yüzü olmaz.
emeksiz, çabasız verim düşünülemez. tarlasını gerektiği gibi sürmeyen, işleyip çapalamayan, gübresini vaktinde vermeyen, sulayıp yabancı otlardan temizlemeyen kişinin tarladan ürün beklemeye hakkı yoktur.

tarlaya saban, sürüye çoban.
bir tarla iyi sürülür ve işlenirse istenen ürünü verir. sabanın girmediği tarla kısa bir müddet sonra yozlaşıp çoraklaşır, ekilemez olur. bunun gibi bir sürüden de verim bekleniyorsa, onu iyi bir çobana teslim etmelidir. çünkü iyi bir çoban, sürünün nerede besleneceğini, bakımının nasıl yapılacağını bilir.

Adsız dedi ki...

tarla-saban, suru-coban benzetmeleri ancak cocuk yapma enstrumanlarinin kullanilmasi konusunda fikir verebilir.

sevgi gosterisi olarak cinsellik cok derin bir paylasma boyutu. sosyal sekillendirmeler olmasa, getirecegi mutluluk ve ozguven sadece paylasimla dogru orantili olur... ama maalesef cogu cinsel paylasim 'rayting' olarak milyon turlu baska sosyal kistasla siniflandiriliyor, ve bu oranti da neticede carpiklasiyor.

paylasmak istedigini bilen icin, cesaret ve mutluluk zaten dogaldir. ne paylasmak istedigini bilmeyen, ne bulacagini da bilemez.